LED РЕФЛЕКТОР со СЕНЗОР 50W (Copy)

1,199.00 ден 1,999.00 ден

ВИСОКО Квалитетни ЛЕД Рефлектори со Сензор

30 и 50w

ip66 ВОДООТПОРНИ

2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА

Опис

LED REFLEKTOR 50w

ИСТИОТ СЕ ПОДЕСУВА СПОРЕД НАДВОРЕШНА СВЕТЛИНА И ДВИЖЕЊЕ

ВОДООТПОРНА ЗАШТИТА ИП66

garancija 24 meseci

Дополнителни информации

POWER

30, 50