Попуст
Лед Свеќа E14 4W 6500K
Лед Свеќа E14 4W 6500K

Заменува: 40W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 4W
Напон: 220V
Tип: E14
Боја на светлина: 6500K
55.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
Лед Спот G9 3W 220V SILICONE
Лед Спот G9 3W 220V SILICONE

Заменува: 30W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 3W
Напон: 220V
Tип: Silicone
Боја на светлина: 2700K, 6000K
75.00 ден Избери опции
Попуст
Лед Топче E27 3W
Лед Топче E27 3W

Заменува: 25W
Гаранција: 1 година

Карактеристики:

Моќност: 3W
Напон: 220V
Tип: E27 GLS
Боја на светлина: 3000К – 6000К
75.00 ден Избери опции
Попуст
Лед Свеќа E14 C35 3W
Лед Свеќа E14 C35 3W

Заменува: 25W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 3W
Напон: 220V
Tип: E14 C35
Боја на светлина: 3000K, 6000K
75.00 ден Избери опции
Попуст
Selena R39 5W 4000K E14
Selena R39 5W 4000K E14

Заменува: 50W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 5W
Напон: 220V
Tип: R39
Боја на светлина: 4000K
Грло: E14
75.00 ден Додај во кошница
Попуст
Лед Свеќа Selena E27 G45 5W
Лед Свеќа Selena E27 G45 5W

Заменува: 40W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 5W
Напон: 220V
Tип: E27 G45
Боја на светлина: 4000K
75.00 ден Додај во кошница
Попуст
Лед Сијалица Е27 A55 5W 3000K
Лед Сијалица Е27 A55 5W 3000K

Заменува: 50W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 5W
Напон: 220V
Tип: A55
Боја на светлина: 3000K
75.00 ден Додај во кошница
Попуст
PC Профил За Лента 1М
PC Профил За Лента 1М

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Должина 1m
Материјал PC
Боја PC
Тип Надграден
89.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
Лед Свеќа Е14 C37L 5W
Лед Свеќа Е14 C37L 5W

Заменува: 50W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 5W
Напон: 220V
Tип: E14 C37L
Боја на светлина: 4000K
95.00 ден Додај во кошница
Попуст
Лед Сијалица E27 A60 6W
Лед Сијалица E27 A60 6W

Заменува: 60W
Гаранција: 1 година

Карактеристики:

Моќност: 6W
Напон: 220V
Tип: A60
Боја на светлина: 3000K, 6000К
Грло: E27
99.00 ден Избери опции
Попуст
Лед Свеќа Selena E27 G45 3W
Лед Свеќа Selena E27 G45 3W

Заменува: 25W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 3W
Напон: 220V
Tип: E27 G45
Боја на светлина: 3000K, 6000K
99.00 ден Избери опции
Попуст
Лед Сијалица E27 OMNI 15W
Лед Сијалица E27 OMNI 15W

Заменува: 125W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 15W
Напон: 220V
Tип: OMNI
Боја на светлина: 2700K, 4500K, 6000K
Грло: E27
99.00 ден Избери опции
Попуст
Лед Сијалица Selena E27 OMNI 10W
Лед Сијалица Selena E27 OMNI 10W

Заменува: 75W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 10W
Напон: 220V
Tип: OMNI
Боја на светлина: 3000K, 4500K, 6000K
Грло: E27
99.00 ден Избери опции
Попуст
Лед Сијалица E27 OMNI 12W
Лед Сијалица E27 OMNI 12W

Заменува: 100W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 12W
Напон: 220V
Tип: OMNI
Боја на светлина: 3000K, 4000K, 6000K
Грло: E27
99.00 ден Избери опции
Попуст
Лед Спот GU10 3W
Лед Спот GU10 3W

Заменува: 25W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 3W
Напон: 220V
Модел: GU10
Боја на светлина: 2700K, 6000K
99.00 ден Избери опции
Попуст
Лед Сијалица Е27 Во Разни Бои
Лед Сијалица Е27 Во Разни Бои

Заменува: 25W
Гаранција: 1 години

Карактеристики:

Моќност: 2W
Напон: 220V
Tип: E27
Боја на светлина: RGB, Црвена, Зелена, Плава, Жолта
99.00 ден Избери опции
Попуст
Лед Спот G4 1,5W 12V Silicone 2700K DC
Лед Спот G4 1,5W 12V Silicone 2700K DC

Заменува: 25W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 2W
Напон: 12V
Tип: Silicone
Тип на напојување: DC
Боја на светлина: 2700K
99.00 ден Додај во кошница
Попуст
Лед Топче G45 6W 6500К
Лед Топче G45 6W 6500К

Заменува: 50W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 6W
Напон: 220V
Tип: G45
Боја на светлина: 6500K
99.00 ден Додај во кошница
Попуст
Лед Сијалица E27 Филамент 6W
Лед Сијалица E27 Филамент 6W

Заменува: 60W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност 6W
Напон 220V
Tип Fillament
Боја на светлина 3000К
125.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
Selena R50 6W E14
Selena R50 6W E14

Заменува: 60W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 6W
Напон: 220V
Tип: R50
Боја на светлина: 2700K, 4000K, 6500K
Грло: E14
125.00 ден Избери опции
Попуст
Лед Спот G9 5W 220V
Лед Спот G9 5W 220V

Заменува: 50W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 5W
Напон: 220V
Tип: G9
Боја на светлина: 2700K, 6000K
125.00 ден Избери опции
Попуст
Лед Топче Selena E14 5W
Лед Топче Selena E14 5W

Заменува: 25W
Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 5W
Напон: 220V
Tип: E14 G45
Боја на светлина:  6000К
125.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
Лед Свеќа Selena E14 C35 5W
Лед Свеќа Selena E14 C35 5W

Заменува: 40W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 5W
Напон: 220V
Tип: E14 C35
Боја на светлина: 3000K, 6000К
125.00 ден Избери опции
Попуст
Лeд MOONLITE Привезок
Лeд MOONLITE Привезок

Карактеристики:

Боја на привезок: Црвена, Сина, Зелена
Напон: Батерии
Модел: MOONLITE
Боја на светлина: 6500K
Јачина на светење: 3 ЈАЧИНИ на Светење + СТРОБОCКОП (ТРЕПКАЊЕ)
125.00 ден Избери опции
Лед Спот G4 1.5W 12V Silicone 6000K AC/DC
Лед Спот G4 1.5W 12V Silicone 6000K AC/DC

Заменува: 20W
Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 1,5W
Напон: 12V
Tип: Silicone
Тип на напојување: AC/DC
Боја на светлина: 6000K
129.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
Арматура За Т8 Лед Цевка 600mm
Арматура За Т8 Лед Цевка 600mm

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Надворешност Бела
Moќност За 9W
Напон 220V
Должина 600mm
135.00 ден Додај во кошница
Попуст
Лед Мињон Е14 5W
Лед Мињон Е14 5W

Заменува: 25W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 5W
Напон: 220V
Tип: Silicone
Тип на напојување: DC
Боја на светлина: 3000K / 6000K
145.00 ден Избери опции
Попуст
Selena R63 9W 4000K E27
Selena R63 9W 4000K E27

Заменува: 75W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 9W
Напон: 220V
Tип: R63
Боја на светлина: 4000K
Грло: E27
155.00 ден Додај во кошница
Попуст
T8 Лед Цевки 600mm 360°
T8 Лед Цевки 600mm 360°

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Надворешност: Проѕирна, Матирана
Tип: Led Tube
Напон: 220V
Моќност: 9W
Должина: 600mm
Агол на светлина: 360°
155.00 ден Избери опции
Попуст
Лед Свеќа E14 C35 6W
Лед Свеќа E14 C35 6W

Заменува: 50W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 6W
Напон: 220V
Tип: E14 C35
Боја на светлина: 3000K
155.00 ден Додај во кошница
Попуст
Лед Свеќа Selena E14 3STEP Dimmable 6W 3000K
Лед Свеќа Selena E14 3STEP Dimmable 6W 3000K

Заменува: 50W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 6W
Напон: 220V
Tип: 3STEP Dimmable
Боја на светлина: 3000K
Грло: E14
155.00 ден Додај во кошница
Попуст
Лед Свеќа Selena E14 6W Crown DIMMABLE
Лед Свеќа Selena E14 6W Crown DIMMABLE

Заменува: 50W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 6W
Напон: 220V
Tип: E14 C35 DIMMABLE
Боја на светлина:  3000К
155.00 ден Додај во кошница